природна минерална
Газирана вода
пакување: стакло 0,75L / стакло 0,25L
Газираната вода Пелистерка се карактеризира со стабилен и урамнотежен баланс на минерали, од кој произлегува нејзиниот карактеристичен и освежувачки вкус. Минувајќи низ почвата од каде извира, природно се филтрира и е потполно заштитена од допирот на надворешниот свет и со тоа го збогатува својот состав со различни минерали. Природно газираната природна минерална вода се карактеризира со повисока концентрација на CO₂.
органолептички карактеристики:
  • Боја – без боја
  • Вкус – без вкус
  • Мирис – без мирис
Стандард за безбедност на храна ISO 22000:2005
природна минерална
ГАЗИРАНА ВОДА
пакување: PET 1,5L / PET 0,5L
Газираната вода Пелистерка се карактеризира со стабилен и урамнотежен баланс на минерали, од кој произлегува нејзиниот карактеристичен и освежувачки вкус. Минувајќи низ почвата од каде извира, природно се филтрира и е потполно заштитена од допирот на надворешниот свет и со тоа го збогатува својот состав со различни минерали. Природно газираната природна минерална вода се карактеризира со повисока концентрација на CO₂.
органолептички карактеристики
  • Боја – без боја
  • Вкус – без вкус
  • Мирис – без мирис
Стандард за безбедност на храна ISO 22000:2005
природна минерална
СЛАБО ГАЗИРАНА ВОДА
пакување: стакло 0,75L / стакло 0,25L
Нежно газираната вода Пелистерка се содржи стабилен и урамнотежен баланс на минерали, од кој произлегува нејзиниот лесен и освежувачки вкус, карактеризирајќи се со пониска концентрација на CO₂.
органолептички карактеристики:
  • Боја – без боја
  • Вкус – без вкус
  • Мирис – без мирис
Стандард за безбедност на храна ISO 22000:2005
природна минерална
СЛАБО ГАЗИРАНА ВОДА
пакување: PET 1,5L / PET 0,5L
Нежно газираната вода Пелистерка се содржи стабилен и урамнотежен баланс на минерали, од кој произлегува нејзиниот лесен и освежувачки вкус, карактеризирајќи се со пониска концентрација на CO₂.
органолептички карактеристики:
  • Боја – без боја
  • Вкус – без вкус
  • Мирис – без мирис
Стандард за безбедност на храна ISO 22000:2005